Thursday, January 31, 2013

Perfect Day! :)

He He Hello Guys!
Missing me or not ha?
Kalo rindu jawab, kalo tak rindu senyap sudah..hoho..

Malam-malam gulap gulita ni sepatutnye orang dah tido lena dibaluti selimut dah tapi aku still nak HUPDATE BLOG terchenta aku ni ha..nak layan orang terchenta, belum wujud lagi dalam hati ni..Chewah! So, becinta dengan blog terchenta jela..kuang kuang kuang..

Ok ok!
Entri kali ni pasal Perfect Day!
Hmm, for me, today is a Perfect Day of A Perfect Day!

 Ha! Kenapa harini Perfect Day?
* Sebab arini hari Perfect sedunia ke?
* Sebab aku jumpe Mr. Perfect ke?

Hey! No No No..
Bukan atas sebab-sebab diatas aku gelarkan harini Perfect Day ok!
Aku gelarkan arini Perfect Day sebab aku hepy giler + teruja + meroyan dapat hangout seharian ngan Wanie and Faezah yang telah lama aku rindui..Chewah!
*Wanie and Faezah, kalo baca ni, tolong terharu ye! :P
Plus, aku bab keluar ngan kengkawan ni memang suka sampai tak ingat dunia dah!
Korang pun mesti sama macam aku, seronok bile dapat Nge-Date ngan kengkawan tambah2 ngan kengkawan baik sendiri..kan?

Mula-mula, kitaorang tengok movie..Two movie in a day ala-ala marathon gittew..
Mula-mula kitaorang tengok citer #Juvana..And u know what, cite ni memang #Daebak..tak rugi aku pecut kereta tadi gara-gara taknak terlepas showtime citer ni..hohoho..korang pegi la tengok..konfirm teringat-ingat sampai skang citer tu..lawak + suspen + thrill semua ade! So, 5 stars for the movie..hey, bukan sebab ade #JohanAshaari and #Sharnaaz ek aku bagi 5 stars! Ni sebab jalan ceritanye..Huk Alorhhh!

Lepas jek keluar dari tengok #Juvana, kitaorang terus sambung pulok tengok citer #Hansel&Grettel..citer ni pun syiokkk ooo..Pasal #WitchHunter..interesting + hero hensem + heroin cantik..tapi citer ni agak menggelikan la bile part2 bunuh membunuh tu..eyek! tapi overall jalan cerita die memang best..tak rugi tengok..ha! tunggu ape lagi, pegi la tengok..promote sikit sebab boypreng aku #JeremyRunner yang berlakon..kuang kuang kuang..#PerasanDahAkuNi..hehehe

Selesai jek movie marathon, terus jek pegi cari #makan..lapaq gila habaq hang..kami makan bot kukus a.k.a #steamboat kat #Johny's..hahahaha..tak cukup ngan steamboat, aku order nasi, wanie order mee..faezah die makan steamboat jek sebab die tak makan banyak..jaga badan lettew..patut la badan cun! hehehe..lunch sambil gosip-gosip memang #Daebak lah! Gosip ye, bukan Mengumpat! Do u know the difference? hohoho..

Lepas jek lunch, terus pegi ke plan seterusnya iaitu #karaoke..semua nak test suara masing-masing ade ala-ala retis ke tak..macam-macam lagu kami tibai nyanyi..sedap ke idak belakang kira..tapi, suara wanie memang sedap habaq hang..kadang-kadang konfius, wanie ke artis yg nyanyi tu..jeles i'olls..hohoho..arinie, semua artis wanie jadi #CTNurhaliza, #AnuarZain, #ZianaZain, #Ella, #Amalina, #NingBaizura, #MishaOmar..hah! Semua retis yang top-top lah die jadi..kelas kau wanieee!! Bleh buat konsert dah lepas ni..Aku nak jadi tetamu VIP! haha..Yang Faezah pulak, nyanyi selow jek suara..malu-malu kucing die tu ha..hoho..Suppose to be an hour jek karaoke tapi disebabkan orang kedai tu sasau lupe nak stopkan kami, terus jadi dua jam setengah..agaknye kami nyanyi sedap sangat kot..tu yang die bleh lupa ingatan tu..nasib baik pree op caj..kalo die suruh bayar, aku piat telinga die sampai kebas! hihihi..

Lepas puas karok, tekak ni haus ler pulok! So, kitaorang terus pegi #Chatime..fuh!! Lega tekak lepas pekena Hazelnut Chocolate Pearl..tapi, bagi aku Teabox and Coolcity kat KK lagi better kot dari #Chatime..Ini pendapat aku la, pendapat korang, aku tak pasti ler pulok! hohoho..Lepas #Chatime, terus jenjalan pusing kejap, gambar-gambar, terus balik..Lagipun hari dah nak petang..mane elok pompuan balik lewa-lewat kan? Nanti takdek orang nak meminang pulok! hahaha..

Ok la!
That's all for now..
Actually, saje jek nak post pasal ni supaya nanti anak cucu tau mummy and nenek die ni tau jugak bersosial..*pikir jauh..hahaha..

-ADIOS-




p/s : Plan nak keluar lagi dengan diaorang Rabu ni! Can't wait! :)



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.