Thursday, January 03, 2013

Sarah a.k.a Kakak! :)

Hellloooo!!
Hmm, sebelum nak berceloteh pasal mek Sarah ni, biar aku berceloteh pasal diri aku sikit! interprem..interprem..hahaha..Emm, actually aku baru habis 1st paper (*kan bagus kalo last paper)..
The paper was okay la! Boleh jawab dgn jayanya..ni berkat doa mak, abah, adik-bradik, lecturer n kengkawan la ni aku berjaya jawab dgn jayanye! Tenkiu u olls!
Moga-moga dapat result yang cemerlang! Amin ya Rabbal Al-Amin..

Ok, lets start with Sarah!
Yeayy! This is Sarah a.k.a Kakak (cute yet manja punye budak!)
Cer korang tengok betul-betul, die cute macam Ateh die kan???
Korang tolong la..tolong jgn nak menafikan kebenaran tu ye! Haha!


Sarah is 7years old now!
Darjah satu dah die..Besar dah anak sedara Ateh ni!

Yesterday,was her first day of school! 
Hmm,guess what happen in her 1st day of school??
My mum said that :

S.h.e   s.l.e.e.p   i.n   c.l.a.s.s..

Amboi amboi amboi..Berani-beraninya budak ni tido dalam class (yang ni memang bukan ikut perangai Ateh ye!)..Emm, maybe budak ni dah biasa tido waktu petang, sebab tu la die tido dalam kelas..Yela..kalo dulu, balik jek dari tadika, mesti Opah paksa tido sebab Opah pun nak tido sekali..hahaha..Mesti enak + lena jek tido dalam kelas tu ye Kakak? Rasa macam tido kat rumah Opah ek? Lepas tu, bangun jek tido, tetibe die sedar die kat dalam kelas (bukan kat rumah Opah), terus jek nangis sebab takut kene marah ngan cikgu..Adoi! Cikgu pun paham..takde maknanye cikgu nak marah Kakak..Kalo Cikgu marah, meh sini Ateh piat telinga cikgu tu..hahaha..

Well, Kakak!
Meh Ateh nak pesan untuk Kakak! (*nanti kakak dan besar kakak baca ye! hehe)
Belajar rajin-rajin tau..kan Kakak selalu cakap yang Kakak nak masuk U macam Ateh and Uda! Takmau malas-malas pegi sekolah tau..Jangan nakal-nakal kat sekolah..Kalau dulu kat tadika, Opah ade tengokkan Kakak, tapi skang mane boleh lagi dah..Kakak kan dah besar..Pandai-pandai la jaga diri ye! 
Ateh sayang kakak! :)



p/s : budak berdua ni pun dah besar jugak dah!

Akma a.k.a adik..
sekolah la sorang-sorang kat tadika..

Yaya! Dah setahun dh die..
Comel jek..Dah macam anak dara! :)



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.