Saturday, January 05, 2013

Lepak-Lepak!

Evening people! 
Rindu aku tak? hehe..
Alhamdulillah..exam utk minggu ni dah habis and will be continue on next Wed!

So,entri aku kali ni pasal Lepak-Lepak!
Orang muda zaman skang ni (termasuk aku la) memey suke lepak-lepak ni..ye tak?? Jangankan orang muda, budak kecik n org tua pun dah pandai melepak la ni..Sape cakap die tak penah lepak-lepak tu, nampak benor nipunyer..
When I said lepak-lepak, it means with frens la, bukan boypren2 or gulpren2..kalo ngan boypren2,gulpren2 tu bukan lepak-lepak namenye! Itu D.A.T.I.N.G.! Huk Alorhh!! haha!
Actually lepak-lepak ngan kengkawan ni bagus sebenarnye untuk hilangkan stress!

So So So!
Sebabkan aku dah habis exam utk minggu ni, Dayah ajak la aku pegi lepak-lepak kat KK..Al-maklumler, jarang bebenor kami ke KK tu..Die ajak pegi makang-makang ikang bakar kat Pasar Filipin dengan rumate die..So, Aku pun ON je la memandangkan malam tu aku takdek buat ape..Emm, rasa syok sangat dapat berjimba-jimba cenggitu ngan kengkawan..Maklumler, seminggu stress pasal Exam kan..Plus, rumate Dayah semua hepy-go-lucky n ramah-ramah belaka! So,xdek la aku rase awkward sangat kan..Kitaorang order dua ekor ikan bakar, dua cucuk sotong, inava (jeruk ikan), rumpai laut and ABC..sedap gila habaq hanggg! sedap hingga menjilat jari..lekat bau air asam satu hari..hahaha..and F.Y.I, ia memang berbaloi-baloi + murah la..tambah tolak darab bahagi, kami cume kena bayar 10ringgit jek sorang..murah kan? ha,ape lagi tunggu..pi la makan kat Pasar Filipin nun! *promote sikit, kot2 lepas ni dapat jadi duta pasar Filipin..hahaha..meh tengok gambar kami yang cun lagi melecun! :P..





Eh jap2! tak abis lagi citer pasal lepak-lepak ni k! Emm, habis jek makan sampai kenyang, aku n Dayah ade plan lain..Memandangkan kami ni sukakan pantai, so kami decide nak pegi lepak-lepak kat pantai Teluk Likas..Nge-Date ngan Dayah jela..nak Date ngan boypren, boypren pun takdok..huhuhu..Tengok laut, tengok ombak, buat hati ni rasa tenang sangat..hilanglah segala rasa tension, + rasa rindukan kampung..Tapi, tapi and tapi, tetibe ade plak BELANGKAS yang sibuk buat kerja lebih masa (*maksudnye ade orang sibuk becinta la..lambat pickup la kome ni..huhuhu)..So, bagi nak elak zina mata + hujan dah turun renyai2, kami pun amik keputusan untuk pulang ke pangkal jalan, ke hostel terchenta! hahaha..Ok la..thats all for now..see you guys in my next entry k! Lots of love..:)

p/s : Thanx to Dayah for taking me lepak-lepak..Love Dayah! :)

Dayah!

I Am The Actor Of My Life! (^_^)

2 comments:

  1. wah sronoknyer...:)
    nway, follow here..do visit http://mysaraabrahman.blogspot.com k..:)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.