Monday, January 14, 2013

Dear Mr. Husband!

He he hello guys!
Baru jek semalam aku post, arini aku post lagi..
Can u see how addicted am I with my BLOG???
hohoho..

So, my new entry is about Dear Mr. Husband!
Hmm., entri kali ni bunyi macam aku gatal + gedik2 nak kawin kan? No No No.. Aku tak la tahap gatal + gedik2 lagi nak kawin sebab aku sedar yang aku banyak lagi benda lain nak kena buat..As a daughter of Cik Pah + Pak Talib, I have to make them happy first la kan? Takkan la baru abis belaja terus dah nak kawin kot? Penat jek Mak Abah hantaq Ceq belajaq jauh-jauh kan? Ceq kena la bagi depa rasa duit gaji Ceq dulu..kan hangpa kan? betoi dak apa yang Ceq habaq ni?? hohoho..

Actually, actually, actually!
Entri Dear Mr. Husband ni sumber inspirasi dari BLOG KAK GOJESH! Hey! But I'm not a COPY-CAT ok sebab aku dah mintak izin awal-awal dah dengan KAK GOJESH + aku ambik sikit2 jek dari entri die! Siape KAK GOJESH ni? KAK GOJESH ni, kawan aku punyer kawan..tapi kami x pernah jumpe pong! Just contact through FB jek.. Baru kenal berbulan, macam kenal bertahun dah! And trust me, KAK GOJESH memey GOJESH + blog die pun GOJESH! :)

Ok la! Back to the topic!
Semua orang pun plan nak kawin kan? Termasuk la aku! kikikiki..
*Hey, hey, hey! Jangan nak tipu la kalo korang tak penah plan nak kawin..Sepanjang hidup korang, mesti korang penah ade angan-angan cenggini walaupun sekali kan? Takmau tipu2..dosa..hohoho..

So, kalau aku ade suami nanti (*kalau la), aku nak suruh die baca entri aku ni!

Dear Mr. Husband,

Let's travel the world together..

The world that full of Imaan..

The world that full of Blessing..

The world that full of Love..

The world that full of Happiness..

The world that full of Honest..

The World that full of Grace..

The world that seems perfect to us! Only us!

Last but not least..

Dear Mr. Husband,

Let's travel together to Jannah!

And bring our kids along!


-INSYAALLAH- :)


p/s : Jodoh Rahsia Allah.. :)




I Am The Actor Of My Life! (^_^)

5 comments:

  1. hahahahah cam bangga jek banyak gila nama kak gojesh kat one para tuu! hahaha :))

    ReplyDelete
  2. nice one anyway :)
    inshaaALLAH.. nanti boleh travel ngan laki eh :)

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..amin..insyallah! :) ni semua gara2 idea kak gojesh la ni! :P

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.