Tuesday, January 01, 2013

Mak + 2013!

Hallooooo..
Yes! Rajin aku update blog kan minggu ni?
Maklumler takdek keje..(*konon-konon-konon la..)

Ok la, before aku nak tulis entry pasal new year kan, aku nak selit sikit la pasal Mak aku!
So,kira entri aku kali  ni 2 in 1 la! hohoho..

Tadi, tengah rindu-rindu kat mak, aku mesej la mak..
SMS jek la aku mampu..kalau call kang air mata kuar dulu drpd suara..sob sob..

SMS aku ngan mak:

Aku: Mak makan ape arini?
Mak: Makan sardin jek..nak jimat sebab nak tanggung anak sekolah..
Aku: amboi mak..ayat tak boleh blah..kononnye nak jimat..gadai la emas and tanah tu buat beli ayam..haha
Mak: Kalo gadai nanti, ana bersanding takdek rantai..
Aku: tak payah rantai asalkan mak tak makan sardin..


Mak! Sardin lagi mahal dari ayam ok! Konon nak jimat..hoho
Mak dah pandai buat lawak dalam sms..


Serius, rindu kat mak..
Mak pun mesti rindu ana kan? :(



Hey, kat luar tu bunga api dah bunyi pom pang pom pang dah!
Dah masok tahun baru rupenyer! Times running so fast! 

So, Happy 2013 peeps + Happy Exam for me! :)

Ape azam korang ek? Azam aku?? Hmmm..Entahla!
Aku rasa aku taknak ade azam la tahun ni..
Let the life goes along the way and just hoping for the best! kan?
Heeheeeheeee..
Ok la! That's all for now! ADIOS!



* Bahagia seketika sebab ade org send video new year! hehehe



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

3 comments:

  1. bagus jugak xde azam.hahahahahah.lawak la awak nie!kengakdang betul jugak tuu life goes as the time flyies...

    ReplyDelete
  2. lagi satu..gud luck kawan!all the best for your 2013!

    ReplyDelete
  3. hehehehe..thanx dear! kadang azam jek beria, tapi buat nye idak kan? neway, thanx for reading and commenting! :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.