Sunday, March 17, 2013

Teruja..

He He Hello Guys!
Hmm, few days dah tak update blog ni ha..
A little bit busy this week..hohoho..

Ok la, arini aku nak post pasal Teruja!
Ha, korang tau kan Teruja tu apa?
Teruja = Excited..kuikuikui..

Ok la..Jom tengok kenapa yang aku Teruja sangat ni?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeng Jeng Jeng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turun bawah lagi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Ha!!!! Ni Dia!
Me (the blue-shirt) beside Tun M! :)
Me and Tun Siti Hasmah.. :)

So Guys!!!!
 What's the picture tell you??? 
Teruja tak, Teruja tak, Teruja tak, tengok gambar tu???
Hohoho..

I keep asking myself  " Is this a dream? Is this a dream?"
And lucky me, this is not a dream..!!!


You guys know what?
This is THE BEST FEELING EVER..!!!
Me, having a chance to take photo with Tun M and his wife so closely..!
The best part is, I was standing beside Tun M..!!!!
*tetibe terasa diri ni macam VVIP..Wah! hoho..

Oh, oh, oh! Aku sangat Teruja! Aku sangat Teruja! Aku sangat Teruja!
Boleh nampak tak senyuman ke"Teruja"an aku tu? Ngeeee..
Aku Teruja sebab dapat tangkap gambar dengan Malaysia's, also World's Figure..
Tak semua orang dapat peluang macam ni kan?
Maaf, aku bukan nak riak..Cuma nak express ke"Teruja"an aku jek..hihihi

Anyway Tun, thanx for coming to UMS and sharing some thoughts with us..
And also thanx for spare some time to take a photograph with us!

We HEART You Tun Mahathir!

I'm proud to be Malaysian, proud to be UMS student, proud to be me! :)

His smile for you, Malaysian! :)

*p/s : Tun said "Controls the people hearts and mind to defeat the guerillas"..



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.