Sunday, February 03, 2013

U.N.P.L.A.N.N.E.D #2

He He Hello Guys..
We meet again in Aku Punyer Citer..
You guys know what, aku makin semangat ni nak tulis blog gara-gara ade orang cakap yang die soo in love dgn blog aku ni and ask me to keep writing..Anyway, thanx you sebab cakap macam tu..I really really really appreciate it! ceq terharu! ceq suka! ceq suka! hehehe..

Hmm!
Sebelum ni aku ade post entry pasal U.N.P.L.A.N.N.E.D kan?
So kali ni, aku nak post entri pasal U.N.P.L.A.N.N.E.D #2 pulak..
Ha! Ingat, buku atau jurnal je ke yg bervolume-volume ni? Entri aku pun ade volume-volume jugek tauuu..kikiki..
Hmm, U.N.P.L.A.N.N.E.D #2 ni pun wataknye sama jugek pasal Aku n Cik Pina..
Maklumler, kami kan #RatuUnplanned..Well, tak banyak orang pun tau gelaran kami ni sebab malas nak kecoh-kecoh..Kang banyak plak orang mintak otograf kang..haha

So, apedehey dengan U.N.P.L.A.N.N.E.D #2 ni ha? 
Petang semalam, tengah syok2 dok online FB, tetibe Cik Pina inbox ajak lepak sambil tolong die buat assignment..Then, aku tanya la die, "Pandai sangat ke aku ni nak tolong ko buat assignment?"..Then, die cakap "takpe, at least boleh tolong sikit"..Then aku cakap, "Ok, jumpe kat mane?"..Then, die cakap "kat OldTown, jumpe pukul 5"..Then,aku cakap "Ok, roger n out"..
*Ha! Bape banyak Then la kan? hahahaha..
Tapi,bukan yang ini  U.N.P.L.A.N.N.E.D #2 nye..ni baru intro..Tungguuuu..
Al-maklumler, aku kan suke berceloteh pung pang pung pang dulu for intro..hohoho..

Ok,let's start the story..
Lepas jek lepak-lepak and things with assignment Cik Pina settled, tetibe kami timbul idea nak pegi Kinta Riverfront, Ipoh a.k.a I City Shah Alam malam tu..Ha, ni la U.N.P.L.A.N.N.E.D #2 nye sebab benda ni tak dirancang dari awal pong! Terus terkinja-kinja nak pergi jek tanpa pikir panjang..So terus mesej Abah untuk mintak permission nak balik malam and Abah pun benarkan..Then, singgah solat Maghrib dulu kat umah Cik Pina sebelum pegi ke Kinta Riverfornt tu ha!

Dalam kul 8.30 macam tu, sampai lah kami kat Kinta Riverfornt tu..Wow! Excited giler habaq hang..! Banyak lampuuu..Eh, tetibe rase Peghak (teruja) kejap..Maklumler, nak pegi nengok pokok lampu kaler-kaler I-City Shah Alam, tak berkesempatan lagi..So, tengok pokok lampu kaler-kaler kat Kinta Riverfront pun jadi ler..Bak kata orang " Baguih ada daripada takdak"..Kan, kan, kan..? hohoho

Then, kami round-round la 2,3 kali, naik turun jambatan..Alang-alang dah sampai, biar jalan sampai Mengah (letih) kan? *Round-round dengan angan-angan yang kami ade kat I-City Shah Alam gittew..Ambik mood, ambik mood..Over!
Hmm, Syok jugek la ambik angin malam sekali sekala ni..Dua kali dua kala, tiga kali tiga kali, berkali berkala, jangan tau..boleh sakit habaq hang..hohoho..Sambil jalan, tak lupe la jugek nak ambik gambor..Maklumler, aku ni allergic kalo tengok tempat cantik-cantik..konfirm mood nak pose sana, pose sini meluap-luap..hoho..tapi tak banyak gambar pun yg kami snap sebab tempatnye tak begitu besar + suasana malam buat gambar tu tak bape nak cantik..hohoho..
Ni jek gambar yang ade ha!





Ok la, sampai sini jela citer aku pasal U.N.P.L.A.N.N.E.D #2..
ADIOS! :P



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.