Monday, February 25, 2013

Tanya Sama Hati

He He Hello Guys!
Alhamdulillah, aku selamat dah sampai #KK..
Sedih memang sedih, tapi ape boleh buat..Redha jela..Nangis air mata darah sekalipun, konfirm bile bangun, aku still kat #KK punyer..takdek maknanye boleh sampai Ipoh kalo nangis keluar air mata darah kan? *hiperbola pulok!
Emm, bak kata Fatin "berpijaklah di bumi yang nyata"..hohoho..

Hmm Hmm Hmm..
Disebabkan aku berada dibawah pengaruh emosi yang amat tinggi, maka terciptalah nukilan dibawah..Original, tak ciplak dari mana-mana ok..hohoho

Tanya sama hati "apa yang kau rasa?"
Jawab hati "sayu saja.."


Tanya sama hati "apa yang kau rasa?"
Jawab hati "macam-macam rasa.."


Tanya sama hati "apa yang kau rasa?"
Jawab hati "ingatkan disana.."


Tanya sama hati "apa yang kau rasa?"
Jawab hati "rindukan mereka.."


Tanya sama hati "apa yang kau rasa?"
Jawab hati "kasihkan mereka.."


Hmm, walaupun nampak tak kreatif atau ntah ape2 jek nukilan aku ni, tapi takpela..Janji aku puas and dapat kurangkan sikit kesedihan aku ni..

Ok la..
That's all for now..ADIOS..


p/s : tetibe teringat lagu Itulah Sayang..





I Am The Actor Of My Life! (^_^)

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.