Saturday, April 06, 2013

Penantian Satu Penyiksaan

He He Hello Guys!
Now, I am at the airport waiting for my flight to KL (10.45am)..
Wo,wo,wo! Is this real, is this real, is this real? 
Jap, nak cubit lengan sendiri jap!
Eh, eh, memey real la! 
Ingat tadi tengah mimpi atas katil hostel tadi..haha

Walawei!
Lagi 3 jam nak naik flight nye pong!
Lambatnya masa, lambatnya masa, lambatnya masa! Seksa nak tunggu tauuuu..
Kalo time best nak balik, rasa masa tu cepat jek berlalu..
Ce, kalau time nak submit assgnment ke, time tengah travel ke, konfirm rasa cepat..
Biasa la manusia..Time tengah buat benda best, sokmo rasa tak cukup masa tapi kalo time tengah buat benda tak best, sokmo masa tu rasa lambat..
Lumrah ler tu, ye dak?

Ha!
Pernah dengar kumpulan Febians cakap "Penantian Satu Penyiksaan"?
Ha, betul sangat lah ape yang Febians cakap tu..Betul sangat, betul sangat! 100% betul..
Sesuai sangat ngan situasi aku skang ni!

Makkkk!
Seksanya la hai tertunggu-tertunggu tertonggok-tonggok kat airport ni..
Makan dalam jek tengok orang lain dah check in luggage masing-masing..
Lagi makan dalam bila tengok orang beratur nak masuk flight..
Turn aku ni tak la sampai-sampai lagi..Sedeyh!

Tapi takpelah!
Orang Muslim kan diajar untuk bersabar..
So, aku sabar dan redha jelah!
Turn aku akan sampai jugak tak lama lagi kan?
Ya, Ana! Sabar dan Redha ajelah! hohoho..


p/s: Dah sampai KLIA, kene tunggu Ninah pulak! Redha jela..hoho



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.