Friday, May 24, 2013

#INTERELIANS!

He He Hello guys!
Memandangkan semester ni bakal sampai ke penghujungnya, so bertambah-tambah la busy aku..
Mana nak siapkan assignment, nak uruskan hal praktikal, nak buat mini tesis..
Haisyh, letih kalo nak ingat balik semua hal..
So, one way to release stress is to update my belog! Waduh, lama kot tak update..hoho

So,macam yang aku cakap tadi, memandangkan semester bakal sampai ke penghujungnya, maksudnye, perjalanan aku sebagai seorang pelajar juga bakal sampai ke penghujungnya..
*INSYAALLAH*
Dulu memang tergedik-gedik nak habis belajar tapi bila dah nak sampai ke penghujungnya ni, rasa macam sedih and sebak semacam..
Oh, aku akan merindui saat-saat manis, pahit, masam, kelat kat UMS ni.. :(


And the best part is to be one of the #INTERELIANS (International Relations Students)..

There's about 70 of us!
* Aku, Haje, Kiah, Fatin, Tirah, Huda, Zeera, Su, Za, Sarah, Faezah, Farah, Ramlah, Carolyn, Sarah, Emma, Santi, Ana, Arif, Nysa, Awin, Preschilla, Sazlina, Shazlin, Ray, Salbina, Eystar, Helmina, Hakimah, Syakira, Safiatul, Samsuria, Dina, Ain, Vik, Bibi, Nina, Yili, Wong, Raymond, Shadrach, Chandran, Dyra, Tikah, Faidhi, Bell, Azie, Rakhmi, Fitri, Iskmal, Ika, Wan, Izuan, Jamri, Edi, Felix, Zainus, Dayang, Shiqin, Waqin, Tasya, Sabri, Khairul, Adyviera, Roha, Hanisah, Syukri, Mazlan, Miselle..

Walaupun tak rapat dengan semua sekali, tapi still kami saling bertegur sapa..

Walaupun macam-macam hal yang jadi dalam kalangan coursemate, tapi still bagi aku, #INTERELIANS is the best and I'm proud to be one!

OH!
I will miss the class/tutorial session with them!

I will miss all the #INTERELIANS lecturers!
*Prof Md Noor, Dr.Asmady, En.Suzalie, En. Ramli, En.Wan, 
Puan Marja, Puan D, En. Rizal, En. Zaini..

And the most important thing is, I will miss the UNI life! :(

Ok la, malas nak bebel panjang-panjang..sebak rasa!

Some part of #INTERELIANS with En Suzalie..
#last class #last semester
Will miss you guys, alot! :(




Memories are present in everyone. It is hard to live without memories whether you are young or old- but older people in comparison hold more memories. No matter how far we travel, the memories will follow. Memories of friends should be always preserved like a fortune. Memories is the diary that we all carry about with us. But it is a very secret diary and no one else can read it.
Time spent, memories forged and experiences shared serve as bond that make friends sweeter and closer as years pass by.




I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.