Thursday, June 13, 2013

Farewell. :'(

He He Hello Guys!
Emm, malam ni nak update pasal something yang emosional sikit. 
Nak update pasal Farewell :'( .
Emm, as usual, Exam datang dan pergi. Ada start, ada la habis nya kan? 
Ape, ingat Exam tu hari-hari sepanjang tahun ke? Haruslah tak kan? hoho.
So, bila Exam dah habis, time tu semua orang sibuk mengendong beg masing-masing nak balik kampung (termasuk aku, tapi turn aku tak sampai lagi).
Bila masing-masing balik kampung, maksudnya berpisah la kan?
Mana yang baru tahun 1, tahun 2 tu, ada la kesempatan nak jumpa lagi sem depan.
Tapi, bagi aku and kengkawan yang dah last year, last sem ni, dah sah-sah la berpisah untuk tempoh masa yang lama. Entah bila la dapat jumpanye lagi. Masing-masing tinggal jauh. Lain-lain negeri. SobSobSob. :'(

And kawan aku yang paling awal yang akan tinggalkan Sabah ialah Jamas, housemate aku. Esok dia nak fly balik Kuching dah. Sedihnya. :'(
Ai, macam tak pecaya lepas ni tak dapat jumpa and lepak-lepak and stay sama-sama lagi dengan Jamas.Tapi nak buat macam mana, nak taknak, kena percaya jugak. We have to accept the fact kan? hoho

To Jamas, take care and don't you ever-ever forget me ok! Farewell. :'(

This is Jamas.

 So, sebelum berpisah, we exchanged gift sebagai tanda kenang-kenangan.

She gave me this cute little fish. :)
I gave her this. A notebook with my message inside. :)

Btw,  this is Catherine, Jamas's fren. Dia jadi penghuni sementara kat bilik kami.
Cat, Kita kenal tak lama, tapi kita dah mesra. Farewell :'(



" Bertemu, berpisah, rindu-merindu tu adat kehidupan.
Yang indahnya, bila satu hari nanti kita akan tersenyum bila teringat akan memori-memori yang dah lama kita tinggalkan. Farewell :'( "
*Ayat ni rekaan sendiri ye, no ciplak-ciplak. hoho.




I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.