Wednesday, December 19, 2012

Back to old time..:)

Hohohooooo..
Busy memey busy, tapi tangan ni dah gatai pulok nak hupdate belog! hohoho..
Hmm,,meh sini meh duduk depan kite..kite nak citer ni..awok semua dengar ye..
hehehehe..

Jap jap! sebelum tu aku nak ngadu dulu..
Minggu ni memey buat aku macam orang mental dah..
* Ada 3 assignment nak kene submit!
* Midterm kene redo (pensyarah tak puas hati kononnye)..ceh!
* Ade presentation berbentuk lakonan lagi (berbakat ke aku ni??)..!
Ha, ape lagi, ape lagi, ape lagi.???
ARGHHHH..THIS MENTAL WEEK IS KILLING ME!!!

Tapi,utk hilangkan stress yang bertimbun-timbun ni, aku buat ni ha!
|
|
|
|
\/
M.E.W.A.R.N.A

Ha! Tengok tu aku colour??
Cantik kan?? hihihi

When I was a little girl, I used to draw, I used to colouring books..
And now, I've grown up but I'm going back to old time!
Although I've grown up, those hobby is still in me!
And I'm enjoying it!
*Korang jangan nak jeles! hahaha..

Hmm, bak kata omputeh:
If you carry your childhood, you never become older!


So! Kalau korang taknak tua di mamah usia, korang pegi buat balik hobi-hobi yang lama tu ye! hahahaha..

Konfirm nampak muda sepuluh tahun! hahaha..


Ok la! tu jela aku nak merepek! 

ADIOS!

* Yes! sebulan lagi nak balik Ipoh!



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.