Wednesday, October 03, 2012

Bonjour October.. :)

Bonjour Octobre..
Hah! ni jela Bahasa Peghancis yang aku pandai pun..
Yang lain tak sempat belajaq lagi..
Alhamdulillah, aku masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ni.. :)

Well well well..
Aku dah lame sebenarnya tunggu bulan October ni datang..
Yehuuuu, pejam celik pejam celik, akhirnya,datang jugak dia ye..Saya sukaaa..Saya sukaa..
*Dia datang, jeng jeng jeng, dengan  lenggang-lenggoknya..
Tuuu diaaa..mula la nak keluaq lagu M.Daud Kilau dah..hohohoho..

Yes! The main reason why i wait for this October is because I'll going back to Ipoh in 22 days time from now! 
Hoyeahhhh..dapat sambut Aidiladha kat Ipoh dengan family..Hep Hep Hepppiiii..
Mak, ana nak lemang ngan rendang tau! (*macam mak baca blog aku ni..) :P
Hoh! I can't really wait for that time to come..
Oh October, please walk faster ok..Run if can! hahahaha..

Hmm, tapi ape-ape pun, hopefully apa yang berlaku dalam October ni baik-baik belaka and harap dijauhkan benda yang tak baik..AMIN.. :)

Ok la..itu jela untuk kali ni..bubbyeeee..heheeee..



I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.