Sunday, July 05, 2015

Hati Perempuan.


Hati perempuan ni dia mudah berbolak balik. Kadang dia rasa suka. Kadang dia rasa benci. Kadang dia rasa menyampah. Kadang dia rasa meluat. Tapi tu semua mainan hati dia jek semata-mata. Jauh dalam hati dia sebenarnya, dia masih ada rasa concern, care pasal orang lain. Cuma bila emosi dia mudah terganggu, tu yang dia rasa bukan-bukan and melalut yang tidak-tidak tu. Sekeras mana pun hati perempuan tu, kalau kena dengan caranya, lembut jugak. Aku perempuan, aku tahu lah!





I Am The Actor Of My Life! (^_^)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.